Söt :)

Min släkting, (tremenning, dvs pappas kusinbarn) har lagt upp videon nedan :) Söt.


ESC


Jag delar med mig av en favorit som tyvärr redan åkt ut :(

Israel


ESC


Ännu en favorit :) Obs. Lite dåligt ljud.

Spanien


ESC


Här är ännu en favorit :)

Turkiet


ESC

Här kommer fortsättningen på mina favoriter från ESC :)

England


Lika?

Igår tittade jag på John Carter med min sambo. Då tyckte jag att Lynn Collins som spelar prinsessan Dejah Thoris var väldigt lik Jennifer Lawrence som spelar Katniss Everdeen i Hunger games. Nu efteråt tycker jag inte att de var så lika ändå. Och min sambo tyckte inte alls att dom var lika.

 

Nja... kanske inte. Då kanske Lynn Collins är med lik Evangeline Lilly som spelar Kate i Lost...

                    

Nu blir jag tokig...

Åh.. jag är så arg på CDON just nu!!

Som sagt var min första "Lost" säsong 4 box defekt. Man kunde endast se det första avsnitten på disc 1 men man kunde inte se de andra två avsnitten och inte heller bonusmaterialet.

Igår fick jag hem en ny box från CDON och disc 1 fungerade jätte bra. Men nu är det ett avsnitt på disc två som hoppar och stannar osv.

Nu ska jag kika lite på disc 2 på den första boxen och fungerar den bra så ska jag flytta den till den nya och den defekta till den gamla och skicka tillbaka dem till CDON.

Men nu är det slutköpt på CDON för min del. De har ofta jätte bra priser och rabatter på filmer, böcker och allt. Men vad spelar det för roll om det ändå är trasigt?ESC


En annan av mina favoriter :)

Italien


ESC


I morgon är det final av ESC och självklart håller jag mina tummar och tår för Sverige! :) Men under dagen kommer jag lägga upp några av mina favoriter från de andra läderna :) Så vi börjar med denna :)

Tyskland


Fattig

 
Åh.. ibland önskar jag att jag var riktigt rik. Utan begränsningar och kunna köpa precis allt jag vill. Men tyvärr så är sanningen den att jag är en fattig student som går på studielån.. Och till råga på allt är detta en månad då jag endast får halva studielånet. Dessutom måste jag lägga de pengar jag får på en massa tråkgrejer. Men får jag en liten slant över ska jag definitivt shoppa/boka någon av dessa. Som tur är har jag fått sommar jobb, så då hoppas jag att jag får lite mer pengar att shoppa för :)

 
 
 

Blir cdon sämre?

Hej på er alla!

Nu är jag tillbaka från Norge och idag tänkte jag ha en lugn dag med ett Lost-maraton. Jag har ju haft ett litet upphåll efter säsong 3 och jag trodde det berodde på att jag tyckte det blev sämre och sämre (vilket jag fortfarande tycker) men nu insåg jag att det inte var den huvudsakliga anledningen. Den första discen i säsong 4 var nämligen trasig, vilket jag helt har glömt bort. Så nu har jag mailat CDON.com om detta och hoppas på att få en ny.

Förutom att denna disc varit trasig så har jag fått flera trasiga fodral från och en gång missade de att skicka en av filmerna jag beställt. Förut vad CDON det ställe jag allra hellst beställde ifrån, men nu blir jag mer och mer skeptisk. Att fodralen är trasiga kan ju mycket väl bero på postens hantering, men jag har aldrig haft det problemet när jag beställt varor från tex. Ginza eller Discshop.

Vad tycker ni? Brukar ni beställa från CDON och i så fall tycker ni att de har blivit sämre?


Bloggtorka


Usch, jag är verkligen sämst på att blogga. Som vanligt kommer jag på en massa ursäkter för att bota mitt dåliga samvete gentemot er läsare. Som "Jag har så mycket läxor" och "Jag har så mycket att göra hemma" osv. Och dessa ursäkter tänker jag använda mig av idag också!

I natt kommer jag dessutom åka till Norge för 1 veckas havsfiske, så ni kommer tyvärr få klara er utan mig ett tag till..

I alla fall, nu när jag inte har tid att skriva recensioner, kan jag i alla fall lista upp lite filmer jag sett sen sist :)

* The Shining
* Just Friends
* Bandidas
* The Darkest Hour
* Snövit
* Freaky Friday

Och många fler, som jag inte kommer på nu :-)


RSS 2.0