En till blogg

 
Hej allihop! :)
 
Jag och en kompis har skaffat en blogg tillsammans där vi också skriver om filmer och böcker. Eftersom den blogge handlar om samma sak, och vi dessutom är två som skriver, så rekomenderar jag er att kika där! Kommer kanske uppdatera här då och då, men till störst del på den nya. Ni som läst den här bloggen kommer kanske känna igen en del inlägg, för jag kommer kopiera över en del  inlägg från den här bloggen.
 
ENJOY! :D
 
Den nya bloggen
 
Ps. Det är jag som är "L", min vän som är "E" :)

En bokig beställning :)

 
CDON har just nu en höstrea på olika böcker! Det fanns en hel del böcker som föll mig i smaken! Både inbundna och paperbacks. Men eftersom priset på paperbacks inte skiljde så mycket från ordinariepris så klickade jag bara hem inbundna böcker där de flesta var bra mycket billigare än de brukar. :) Dessutom föredrar jag ju inbundna böcker eftersom de håller mycket längre. :)
 
Dessa blev det i alla fall:
 
 
Evermore har jag velat läsa så länge, men jag har varit lite snål. Alla de andra böckerna har jag också sneglat på väldigt länge, förutom "Håll huvudet kallt" som blev en ren chansning. Men man måste ju göra lite chansningar i livet ;)
 
 

En ny bok

 
Mina föräldrar åkte till Turkiet för några veckor sedan och till resan införskaffade sig min pappa en bok som han skulle läsa. Dock läste han endast 3 kapitel ur denna omtalade bok innan han gav bort den till mig. Han tyckte att den var så pinsam att läsa, inte pga. allt "snusk", utan pga. huvudpersonens totala besatthet av Grey. Egentligen känner jag inget megabehov av att läsa boken, men jag ska göra det i alla fall, så småningom.. ;) Hr någon av er läst den och i så fall, vad tyckte ni? :)
 

Film: Resident Evil - Apocalypse

 
Efter att med en hårsmån ha undkommit fasorna i den
underjordiska anläggningen, kastas Alice (Milla Jovovich) in i ett rasande krig mellan levande och odöda - den här gången ovan jord. Raccoon City är satt i karantän och Alice slår sig ihop med ett gäng elitsoldater ledda av Valentine (Sienna Guillory, Love Actually) och Carlos (Oded Fehr, Mumien - återkomsten). De har fått i uppdrag att rädda den försvunna Angie - dotter till Dr Ashford som skapade det muterande viruset som härjar i staden.

Det blir en intensiv kamp mot tiden där de möter horder av blodtörstiga zombies, muterade hundar och den mest skräckinjagande fiende de någonsin ställts inför...
 
 
Jag tycker som sagt väldigt mycket om Resident Evil filmerna och den här blev knappast ett undantag. Filmen har allt det mesta som jag vill ha i en film, action, spänning, lite kärlek, och så klart zombier. Jag har nog blivit besatt av zombier på sista tiden.
 
(Jag drömmde föresten att jag dödade zombier i natt. Jag hade en pistol där skotten tog slut så efter en stund sprang jag runt och slogs med salladsbestick. Helt normalt.)
 
Jag tror att jag tycker mest om denna och den första filmen. Dock kommer trean alltid vara speciell för mig eftersom det var den filmen jag och min sambo såg på bio när vi träffades första gången. ;)
 
 
Filmen är i alla fall väldigt sevärd och jag rekomenderar er alla att se den! Man tröttnar aldrig på en snygg, zombiedödande tjej! :)
 
Fakta
Titel: Resident Evil - Apocalypse
Skådespelare: Bla. Milla Jovovich, Sienna Guillory och Eric Mabius
Serie: Resident Evil 2
Genre: Action
 
Språk: Engelska
Orginaltitel: Resident Evil - Apocalypse
Release: 2004
Land: USA, Tyskland, England, Frankrike och Kanada
Längd: 98 min
 
 
 
Jag ger den: 3/5

Maskerad

 
På Fredag ska jag på maskerad med ett trevligt gäng! :) Jag ska klä ut mig till en filmkaraktär. En Disneykaraktär rent utav ;) Så jag tänkte om ni kanske kan gissa er till vem jag ska vara? Om det blir bra så lovar jag att ni får se en bild ;)
 

RSS 2.0