Film: House of the devil



En söt student i stort behov av pengar ser sin chans att dryga ut kassan med ett barnvaktsjobb. Men så fort hon kliver in hos herr och fru Ulman inser hon att något är fel – det finns inget barn att vakta. Med en luddig förklaring om någons gamla mamma lämnas hon ensam i den stora viktorianska villan. Snart smyger sig paniken på. Varför är hon egentligen där? Och vad finns bakom de låsta dörrarna? Minut för minut kommer månförmörkelsen närmare...



Filmen var helt okej. Den var inte alls så blodig och läskig som jag hade hoppats, men det gör ändå inte så mycket. Filmen var ganska utdragen, det började inte hända saker fören de 20 sista minuterna, och då kändes det som att allt gick väldigt fort. Fast samtidigt så byggde de upp skräcken genom att de dröjde innan allt hände. Men, tjejen går runt i huset i typ 50 minuter, och det gör att det blir ganska tråkigt, även om man får se hur hon blir mer och mer tveksam till varför hon egentligen är där.



Först kändes det som att filmen var lite av en Bfilm, jag vet fortfarande inte om det är det, men innan hon kommer till huset så känns allt väldigt simpelt inspelat. Men denna känsla försvinner ändå något när hon väl kommer till huset.

Filmen var ändå ganska spännande, liiite läskig och lite blodig. Detta gör att filmen får ett godkänt betyg, men detta beror mest på filmens story, men de hade kunnat göra den bra mycket bättre!



Fakta
Titel:
House of the devil
Skådespelare: Bla. Jocelin Donahue, Tom Noonan och Mary Woronov
Regissör: Ti West
Serie: -
Genre: Skräck

Språk: Engelska
Orginaltitel: House of the devil
Release: 2009
Land: USA
Längd: 95 min.



Jag ger den: /10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0