Scream


Just nu kikar jag på första Scream filmen :) Jag har inte tittat på någon skräckis ensam förut. Eller ensam, men då har någon annan varit hemma.  Så nu när jag är helt ensam i lägenheten så passar jag på att "vänja" mig genom att se Scream själv. Den är ju egentligen inte särskillt läskig, så jag mjukstartar lite ;) Egentligen så är det ju inte så farligt att se en skräckis själv i en lägenhet. Men hemma hos mina föräldrar, om jag fortfarande bodde där hade jag inte velat titta ;) Mitt ute i skogen med några få grannar, dåliga dörrar, fönster och lås.


Only one picture, that says so much..


En sida för Disney älskare!


Nu har det varit lite dåligt med inlägg från mig. Men jag har haft lite mycket att göra, men nu ska jag skärpa mig :)

Den här månaden kommer jag inte kunna beställa så många filmer eller böcker, då jag nyss slängde iväg en beställning till en annan sida x)

Disneystore heter denna sida och är perfekt för alla andra Disneyälskare! :) Finns riktigt mycket fina och gulliga saker och jag bli helt nostalgisk och vill köpa precis allt. Men som alla andra gånger måste man begränsa sig -.-

Eftersom det blir moms, tull och frakt på de saker jag beställt, så innebär detta en helt film/bokfri månad för min del -.- Men nästa, då skall det shoppas :D Under tiden får jag nöja mig med de filmer/böcker jag har och helt enkelt "hyra" de filmer jag vill se ^^Detta är en av de söta sakerna jag beställde! Leksaker är väl ganska onödigt kan tyckas, framförallt för mig som snart är 20 -.- Men ibland måste man få vara lite töntig, eller vad tycker ni? :) Dessutom, nu behöver jag inte köpa så många leksaker till mina ungar, som jag någon gång ska få x)

PPL :)


ImmortalsDenna film kikar jag och sambon på nu :)

Hunger Games


Nu har de bestämt (Källor: Program från Star) att Gary Ross inte ska regissera uppföljaren till Hunger Games. Så nu får vi hoppas att nästa bli lika bra trots detta, för jag gillade verkligen den första! :)


Film: Phase 7Coco bor i Buenos Aires och har precis flyttat till en ny lägenhet tillsammans med sin fru Pipi som är gravid i sjunde månaden. Till en början verkar de inte märka av det växande kaoset omkring dem. När myndigheterna sätter deras hus i karantän efter dödligt pandemi-utbrott så slår sig Coco i lag med sin granne Horacio för att skydda sin flickvän. Horacio är ett original, men är valförberedd och har ett rejält påfyllt kylskåp. Under tiden så kollapsar civilisationen och världen tycks gå mot sitt slut.Till att börja med vill jag säga att den här filmen var på Spanska. Jag brukar ha svårt för filmer som är på något annat språk än Engelska. Men den här gången gick det riktigt bra, jag tänkte överhuvudtaget inte ens på att det var Spanska de talade. Kanske kan det bero på att jag läst Spanska i 4 år, vilket gjort att jag vant mig lite med det.

I början tyckte jag att filmen verkade seg och händelselös, ungefär fram till mitten av filmen. Jag kan fortfarande inte avgöra vad jag tycker om den. Först tyckte jag att den var tråkig, men när den slutat kände jag en annan känsla än uttråkad. Så detta gör att den får ett helt okej betyg av mig!Filmen handlar om något som skrämmer mig en aning. Ofta har det blivit så att när det blivit för många av en ras, så kommer det en pandemi, för att sedan lämna ett lagomt antal av rasen kvar. Om man ser till befolkningen idag så är människosläktet miljontals. Detta borde tyda på att det snart borde komma en ny pandemi. Detta är i alla fall det jag tror, och i den här filmen är det precis detta som sker.

Den här filmen är helt okej, och jag rekomenderar er som tycker om filmer som handlar om när pandemier inträffar och när människor tvingas leva på en liten yta, vilket gör att det kan bli mycket svårt att sammarbeta.

Trailern som jag lagt upp nedan är inte alls som filmen, här verkar det vara en riktig action film, vilket den inte alls är.Fakta
Titel:
Phase 7
Skådespelare: Bla. Daniel Hendler, Jazmín Stuart och Yayo Guridi
Regissör: Nicolás Goldbart
Serie: -
Genre: Thriller

Språk: Spanska
Orginaltitel: Fase 7 (?)
Release: 2011
Land: Argentina
Längd: 95 min.

Jag ger den: /10

Disney lista

Jag är medlem i en sida för andra Disney tokiga som jag! Sidan heter Magicmovies.se där man kan disskutera filmer, läsa om kommande filmer osv :) Där lånade jag iaf en lista som jag hittade på :)

Svara på följande frågor:

Vilken är den bästa klassikern?
Jag har väldigt många favoriter. Men,
Den lilla sjöjungfrun, Lejonkungen, Tarzan och Mulan är 4 av mina absoluta favoriter!

Vilken är den sämsta klassikern?
Jag är inte särskillt förtjust i Fantasia, och inte heller i någon av klassikerna 6-11

Vilken är den bäst tecknade klassikern?
Oj, jag gillar hur de första klassikerna är tecknade, Snövit, Bambi och Askungen. Men Pinocchio är otroligt fint tecknad!

Vilken är den sämst tecknade klassikern?
Förutom de dataanimerade gillar jag inte riktigt sättet Atlantis är tecknad.

Vilken är den roligast klassikern?
Jag gillar Trassel jätte mycket! Tycker den är en av de roligaste faktiskt! Herkules är också ganska rolig!

Vilken är den tråkigaste klassikern?
Jag gillar som sagt inte Fantasia särskillt mycket (dock är den väldigt fin, men otroligt tråkig). Vilddjuren är heller ingen favorit, jag har sett den en gång och då hade jag visserligen magsjuka och sov igenom halva filmen, men det jag kommer ihåg var inte bra!

Vilken är den mest underskattade klassikern?
Skattkammarplaneten, Bernard och Bianca samt Björnbröder som är en av mina favoriter!

Vilken är den mest överskattade klassikern?
Lejonkungen, missförstå mig inte, som ni sett är detta en av mina favoriter. Men det finns andra som också är jätte bra! :)AskungenAtlantisTrassel

Beställt :)

Igår skulle mamma beställa en grej från cdon, så då kastade jag med två grejer eftersom hon betalar frakten ^^

Dessa två blev det :)Yogi Bear fick jag för 13 kr :)
Lady och Lufsen kostade 249 kr, lite dyrt, men helt klart värt det! :)
Så nu har jag 44 st av klassikerna :) Bara 6 kvar!

ÖgongodisAnnette O'TooleAmanda SeyfriedEmily Browning


Katie Holmes

På min önskelista

Jag tänkte börja med en ny kategori :) Nämligen att skriva upp filmer som jag önskar mig och tänkter köpa så småningom :) Just nu är dessa 4 några av dem som jag tänker köpa inom kort :)
Film: House of the devilEn söt student i stort behov av pengar ser sin chans att dryga ut kassan med ett barnvaktsjobb. Men så fort hon kliver in hos herr och fru Ulman inser hon att något är fel – det finns inget barn att vakta. Med en luddig förklaring om någons gamla mamma lämnas hon ensam i den stora viktorianska villan. Snart smyger sig paniken på. Varför är hon egentligen där? Och vad finns bakom de låsta dörrarna? Minut för minut kommer månförmörkelsen närmare...Filmen var helt okej. Den var inte alls så blodig och läskig som jag hade hoppats, men det gör ändå inte så mycket. Filmen var ganska utdragen, det började inte hända saker fören de 20 sista minuterna, och då kändes det som att allt gick väldigt fort. Fast samtidigt så byggde de upp skräcken genom att de dröjde innan allt hände. Men, tjejen går runt i huset i typ 50 minuter, och det gör att det blir ganska tråkigt, även om man får se hur hon blir mer och mer tveksam till varför hon egentligen är där.Först kändes det som att filmen var lite av en Bfilm, jag vet fortfarande inte om det är det, men innan hon kommer till huset så känns allt väldigt simpelt inspelat. Men denna känsla försvinner ändå något när hon väl kommer till huset.

Filmen var ändå ganska spännande, liiite läskig och lite blodig. Detta gör att filmen får ett godkänt betyg, men detta beror mest på filmens story, men de hade kunnat göra den bra mycket bättre!Fakta
Titel:
House of the devil
Skådespelare: Bla. Jocelin Donahue, Tom Noonan och Mary Woronov
Regissör: Ti West
Serie: -
Genre: Skräck

Språk: Engelska
Orginaltitel: House of the devil
Release: 2009
Land: USA
Längd: 95 min.Jag ger den: /10

Film: The GiftI den idylliska staden Brixton, försörjer sig den unga änkan Annie Wilson som traktens spåkvinna. Hennes synska gåva gör att hon med hjälp av tarotkort får föraningar om framtiden. När fästmön till skolans rektor plötsligt försvinner, befarar den lokala polisen att ett brott har begåtts. Efter fruktlösa försök att finna flickan, kontaktar polisen motvilligt till slut Annie. Hon får snart fasansfulla syner där hon ser den försvunna flickans döda kropp. Men ju mer Annie dras in i mordutredningen, desto hotfullare och mer skräckinjagande blir hennes syner.Jag hade väl ganska stora förväntingar på den här filmen när jag började se den. Flera bra skådisar medverkar och filmens handling tilltalade mig.

Dock blev jag lite besviken på filmen, den var, tyvärr, inte så bra som jag hade trott. Det känns som att man hade kunnat göra en mycket bättre film med denn story och dessa skådespelare.Men tyvärr får filmen endast ett Godkänt betyg, eftersom jag hade önskat mig något mer, någon bättre upplösning. Jag tycker att mördaren borde ha varit någon annan, den blev ganska förutsägbar. Hade jag fått bestämma vem som var mödaren, hade den nog fått ett lite bättre betyg! ;)Fakta
Titel:
The Gift
Skådespelare: Bla. Cate Blanchett, Katie Holmes, Hilary Swank och Keanu Reeves
Regissör: Sam Raimi
Serie:
-
Genre: Thriller

Språk: Engelska
Orginaltitel: The Gift
Release: 2001
Land: USA
Längd: 108 min.
Jag ger den: /10

RSS 2.0