Some New Movies

  
    
   

Dansfilmerna och "Blue Crush" var chansningar, så vi får hoppas dem är bra :) "A little bit of heaven" och "Bridemaids"  har jag heller inte sett, men hört att de ska vara bra! :) Alla är köpta på Discshop som hade rea :) Härligt! Allt gick på ungefär 900 kr, bra pris med tanke på att alla utom "Step up" är bluray! :)

Kommentarer
Postat av: Claudia

allt bra? :)

2012-02-17 @ 11:38:07
URL: http://alwaysclaudia.blogg.se/
Postat av: Lina

Street Dance är tyvärr rätt så rutten.

Step Up är underbar medan den tredje filmen är rätt så dålig.

Something Borrowed är helt okej, lika så Bröllopsduellen.

A Little Bit of Heaven är riktigt bra och kommer få dig att skratta och gråta på en och samma gång.

Bridesmaids är den bästa komedin jag har sett, Blue Crush fungerar och Piraterna är alltid skapliga.

2012-02-18 @ 02:57:18
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Lina

SV: Nopp, jag lånar inte ut mina filmer av en enda enkel anledning. Jag är ingen gratis video affär. När man lägger ner tusentals kronor på filmer så tror folk att de bara kan komma in och se vad de vill utan att betala. Vill de se en film kan jag tipsa, men se få sedan jaga rätt på filmen själva.



Det är en person som jag lånar ut mina filmer till och det är min far som är väl medveten om de risker han tar. Minsta lilla repa och det är sista gången han få låna film. Men skulle nu olyckan vara framme så få han stå för hela kostnaden av filmen samt skaffa fram en ny, lika dan eller snyggare utgåva.Därför lånar jag bara ut filmer som fortfarande finns på marknaden.

Dessutom måste han betala halva priset av filmen om han ska se den, för här delar vi inte med oss gratis. Film kostar pengar, mycket pengar så varför ska folk utnyttja en och se dom gratis?

Folk är fula eftersom de är väl medvetna om att de lika väl kan hyra filmen, men känner de någon som äger den så väljer de vännen bara för att då blir det gratis. Jag märkte rätt snart att folk utnyttjade mig och slutade därför att låna ut.

Vill de se film få de stå för kostnaden själva, för jag tänker fan inte betala för deras oansvariga nöje. Och när man slutar lånar ut märker man tydligt vilka som är ens vänner och inte.



Det blev ett lååååångt svar =)

2012-02-19 @ 00:10:12
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0